Hesabınızı ve verilerinizi silin
LipFlip hesabınızı ve ilişkili tüm verileri silmek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıyı kullanın. İşlem tamamlandığında aşağıdaki veriler kalıcı olarak kaldırılır:
Silinecek veriler
- Hesap bilgileri — e-posta adresi, görünen ad, kullanıcı kimliği
- Öğrenme ilerlemesi — tamamlanan modüller, seriler, çalışma geçmişi, istatistikler
- Dil ve seviye tercihleri
- Özel flipbook’lar — hesabınızla senkronize edilen kullanıcı içeriği
- Dahili kullanım kayıtları — kota ve kullanım takibi verileri
- Arkadaş verileri: kullanıcı adınız, profil fotoğrafınız, arkadaş bağlantıları, arkadaşlık istekleri (gönderilen ve alınan), engellemeler, gönderilen ve alınan hatırlatmalar (“dürtmeler”), cihazınızın push bildirim belirteci ile sizin yaptığınız veya sizinle ilgili yapılan şikayetler
LipFlip’in saklamadığı veriler
LipFlip aşağıdaki verileri saklamaz, bu nedenle ek işlem gerekmez:
- API anahtarları — yalnızca cihazınızda saklanır ve sunucularımıza gönderilmez
- Ses kayıtları — konuşma sağlayıcısı tarafından geçici olarak işlenir ve silinir
- Yapay zekâ konuşma dökümleri — oturum bitince saklanmaz
Hesap silme isteği göndermek için aşağıdaki düğmeye tıklayın:
Hesap silme isteği gönderE-postanızda, hesabınızı bulabilmemiz için LipFlip’e giriş yaparken kullandığınız e-posta adresini belirtin.
Hesap silme istekleri 7 iş günü içinde işlenir. Verileriniz kaldırıldığında onay e-postası alırsınız.